Cele 1.800 de Calorii Dieta – Pierdere în Greutate Pentru Barbati 1.800 De Calorii la un Moment dat

Dacă doriți să piardă în greutate, atunci 1.800 de calorii dieta este mâinile în jos cel mai rapid mod absolut de a pierde in greutate. In titlu, am spus „pentru bărbați”. Motivul pentru care am făcut asta este că 1.800 de calorii dieta este popular pentru bărbați și 1200 de calorii este mai popular pentru femei. Acest lucru este pentru că aproximativ 1200 de calorii pentru femei și 1.800 de calorii pentru barbati este minimul absolut că fiecare gen poate lua în mod constant și să fie încă în stare bună de sănătate.

Deoarece acesta este minim cantitatea de calorii pe care le puteți lua în, acest lucru este absolut cel mai rapid dieta pentru a vă ajuta să piardă în greutate perioadă și să rămână sănătoși și în siguranță.

Ce se întâmplă dacă luați în mai puțin de calorii?

Dieta2

O serie de lucruri se pot întâmpla, dar unele dintre cele mai „mari” sunt că organismul dumneavoastră nu poate funcționa la acea mică de o cantitate de calorii, așa că începe să facă ajustări, cum ar fi scăderea metabolismului, stocarea de grăsime de ardere și musculare, în loc de grăsime pentru energie. Este, de asemenea, face foarte dificil pentru sistemele să funcționeze în mod corespunzător, și se îmbolnăvesc mai ușor, deoarece sistemul imunitar este scăzut…lista poate continua pe și de pe.

Dacă doriți să piardă în greutate rapid, este important să nu merg mai jos această sumă de calorii. De fapt, cu aceasta dieta, este important ca la fiecare 7 zile, aveți un cheat day. Se anunta a corpului care să nu murim de foame, să ardă aceste calorii, menține metabolismul ridicat, scădere în greutate, și și-a vărsat de grăsime.

Aproximativ 1.800 De Calorii Dieta

1. Este cel mai rapid mod de a pierde in greutate, și ar trebui să fie rupt în sus, la fiecare 7 zile cu un cheat day.
2. Cele mai multe dintre calorii ar trebui să provină din surse de proteine slabe.
3. Trebuie să mănânce de cel puțin 100 de grame de carbohidrati pe zi.
4. Nu manca mai mult de 1.800 de calorii pe zi.

1.800 De Calorii Dieta Sfaturi

1. Nu mănâncă „alimente albe” cum ar fi alb, paste, cartofi albi, faina alba si orez alb.
2. Nu bea calorii. Stai departe de mare de calorii băuturi, cum ar fi bere, vin, suc și suc, exceptând ziua a 7-a.
3. Fructe și legume sunt extrem de scăzute în calorii…de a folosi aceste pentru umplutură.
4. Utilizarea non-stick spray de gatit in loc de mare de calorii uleiuri.

Deși aceasta dieta este rupt în sus, cu cheat zile la fiecare 7 zile, tu ar trebui să ia cel puțin o pauză de 1 săptămână de dieta în fiecare lună sau cam asa ceva. Nu câștiga toate greutatea în spate, deși. Să sperăm că va fi făcut mai bine mănâncă și activitate crescută o alegere stil de viață și obiceiuri.

Dacă doriți să vă asigurați că nu câștige în greutate în acest timp, atunci doar crește caloriile arse in timpul exercitiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *